Yes Huset är nu vårt fullt ut

Idag skrev vi ju på de absolut sista papprerna på Huset. Yes! Här kommer bilder från det + Vår första tur till huset som ägare.

Den första öppningen av dörren till vårt hus, nyckeln vrids om.Öppet. Välkommen in!


Nu är vi på vår tomt o njuter, Hugos lekstuga finns här också.


Huset + Andreas + Hugo (under de jag gjort svart på blden.) Ps Jag körde in bilen på vår uppfart underbar känsla o parkera brevid sitt hus. :-)


Kolla in våra vackra blommor som pryder vår tomt.På lördag bär det iväg

Endast 5 dagar tills vi flyttar nu, på lördag bär det iväg med flyttlasset till vårat hus i Ingared :-) Ska bli så skönt med stort, stort, stort :-) många rum o härlig tomt :-) underbart!

Äntligen närmar sig den stora dagen - flyttdagen till hus :-) Som vi längtat o så många hus vi kollat på, budat på men som av olika anledningar skitit sig men nu är huset för oss o flytt inom räckhåll.

Trevlig midsommarhelg

Nu har vi varit ett par dagar hos mina föräldrar och haft det trevligt, därav inte bloggat ngt. Igår firade vi en helt underbar midsommarafton i Ingared & på Hea (tror ja det stavas)
Hugo dansade med mamma, pappa, lite med mormor o farfar runt midsommarstången och med krans på huvudet som mamma (jag) o mormor (min mamma) hade gjort till Hugo. Han var enormt duktig o fin o hade på sig den rätt länge.


***************
Idag ska vi greja inför flytt så svärmor kommer hit för att leka med Hugo.

RSS 2.0