Födelsedagen

Som ni vet om ni läst gårdagens inlägg fyllde jag år. Vad som hände efter morgonen var att andreas skulle jobba men då kom mina vänner alexandra o sofia o grattade mig. Med det toppenväder som var igår så gick vi ut o lekte med hugo o pratade massa på en lekplats nära oss. Solen tog massa så jag blev röd haha :-) Fikade ute på lekplatsen så mysigt :-) Gick hem och alex åkte men sofia stanna kvar o vi tog en liten promenad glömde tiden så andreas kom hem till en tom lägenhet, sorry älskling men ja ringde dig några minuter efter hemkosten när ja kom på vad klockan faktiskt var o att du kommit hem. :-) Så gick vi hem till dig o du hade köpt så vackra rosor... här kommer 2 bilder på dem...

och bild nr 2


När sofia sedan åkte hem kom Andreas föräldrar och grattade mig. :-) Så det blev massa firande idag verkligen. Och på söndag kommer min familj och grattar mig.

Grattis på födelsedagen

Grattis på födelsedagen till mig själv haha* Idag blir jag 23 år :-) Fick sång o paket o frukost på sängen på morgonen av mina älskade killar. Pysselsaker i paketen, bling pärlor, band, och massa swirl stämplar :-) Tack så jätte mycket mina prinsar Andreas & Hugo!

...Nu kommer lite bilder från morgonen...
(Står lite flyttlådor i hörnet för nu har vi ju börjat packa inför husflytten (flyttar 27 juni får tillträde 26 juni)


Vad vi är bra

Japp vi är verkligen bra, jag o fästmannen Andreas har ju röjt som sjutton hela dagen lång. Först hela sovrummet sedan hela vårt förråd. O OJ oj oj vad mycket vi har slängt. Så nu tycker jag vi har varit toppen bra :-) (Tack Hugos farfar för barnvaktshjälpen så att vi har kunnat röja)

Kontrakt

Här skriver vi på kontraktet (090515) och eftersom huset redan är besiktigat så är det efter dessa påskrifter vårt parhus i ingared.Det är många papper att skriva på...

Andreas (love you)Parhuset i Ingared


Entré


hall entré


huset


huset framsida bild 2 + garage


huset baksidan

kök

kök bild 2

lekstuga & sandlåda på tomten

planlösning nedervåning (här kan man skapa ett till sovrum om man vill)

planlösning övervåning

sommarträdgård

sovrum 1 eller arbetsrum

sovrum 2

sovrum 3

sovrum 4

uteplatsen på baksidan

uteplatesen på entrésidan

vardagsrum

vardagsrum bild 2 (det är den delen efter soffgruppen som man kan göra till sovrum)

wc på nedervåning + dusch

wc på övervåningen

Kontrakt Parhus

Yes idag gör vi det för andra gången men denna gången är huset redan besiktigat så nu blir det ett helt genomförande av husköp. (Hoppas jag så inget annat sker) Vågar inte hoppas för mycket ändå med tanke på vad som inträffat förr. Vi ska skriva kontrakt på ett parhus i Ingared, mina trakter :-)

Regn

Idag regnar det massor, trist. Så det blir till o fixa & leka hemma istället för ute.
Nej nu måste ja ta Hugo som ätit sin frukost klart.


Bud

Nu har vi lagt ett bud på parhuset i Ingared, så vi väntar med spänning på hur det kommer att gå.

Parhus i Ingared

Det parhus jag tidigare nämnt i ett par inlägg har vi nu tänkt om angående budgivning. Vi  fick reda på att det är en del att åtgärda men när det väl är gjort ska det inte vara några problem eller orosmoment så vi funderar därför på att lägga bud.


Radhus i Partille

Idag kollade vi på ett radhus i partille, värsta skämtet, det stod - Viss uppfräschning erfordras. Men när man kom dit var sanningen en helt annan, det var allt som skulle behövas göras om. Det luktade pyton och på toan  på andra våning luktade det fyllegubbepink o var ostädat med brunt på golvet och så nergånget så det finns inte ord. Av alla hundratals visningar vi varit på tog detta priset för den värsta. Dessutom med ett högt utgångspris, det är skamligt att de lurar folk på visningar när det är ett ruckel, då kan man åtminstone skriva total renovering på husbeskrivingen, men det hade de som sagt inte gjort utan endast det jag tidigare skrev.

(som vanligt vill inte bild laddas upp tyvärr)

Dagbok 2009

Flytt

Syrran & hennes kille ska flytta till större så idag ska vi iväg och hjälpa dem bära, bära & bära :P haha* Ha de toppen mina härliga blogg läsare! Ps; sänd gärna ett inlägg när ni kollar in bloggen :-) Kram på er alla denna soliga dag i partille. 2009-05-01 @ 09:53:04 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


God morgon

God morgon mina kära bloggläsare, idag vankas det professionell massage för mig. Har en bokad tid kl 11.00. Ska bli underbart skönt. Har inte blivit masserad där innan. 2009-04-19 @ 08:45:14 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Lördagen den 18 april 2009

Helg med härligt väder. Får bli en familjetur i det sköna soliga vädret. Får se var vi hamnar :-)

2009-04-18 @ 10:31:51 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (4) Trackbacks (0)


Fortfarande sjuk

Jag är fortfarande sjuk, blev sjuk i söndags men återkommer när jag frisknat till igen. Kanske lägger in något enstaka inlägg som innan men mer aktiv igen först när jag blir frisk alltså. 2009-04-08 @ 15:02:05 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Sjuk

Är sjuk idag så därför blir det inte mycket bloggande. 2009-04-06 @ 16:44:14 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Foto på mig från den 28 mars - 09

2009-04-04 @ 11:52:48 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (4) Trackbacks (0)


Trist

Trist väder har vi här idag :-( Här händer inte så mycket. Hugo & Jag tar det piano idag. 15.30 kommer Andreas hem, det längtar vi till, hugo & jag :-) Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Så tar och avslutar detta inlägg. Kram på er alla bloggläsare. PS! Tycker ni om min blogg så tipsa gärna andra om den & mina kort & annat pyssel.
Mvh Viktoria. Kram. Trevlig dag! 2009-04-03 @ 14:20:54 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Grattis Pappa 55 år

Just kommit hem ifrån kalas för min pappa som idag blev 55 år. Grattis världens bästa pappa som jag älskar massor.
Kul att du tyckte om mitt kort & presentkort till. Kommer lägga upp bilder på dem snart men nu ska jag sova så god natt mina bloggläsare. 2009-03-28 @ 22:51:07 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Storstädning

Ja idag storstädar vi här hemma. Det blir så fint men det är mycket jobb & ibland lite svårt med en underbart busig & nyfiken liten kille som vill kolla & ta allt man har & håller på med :-) hehe* Nu ska Hugo få middag, sedan ska vi äta, sedan tillbaks till städning eller kanske skulle man ta en promenad emellan? 2009-03-21 @ 12:05:49 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Sorry

Sorry att jag inte skrivit så mycket det senaste men för några dagarsedan så hände det något med vår dator så vi kommer inte in på den. Kommer nu att få lämna in den & hoppas det går & rädda allt vi hade i den. Suck* Vad har man gjort för & förtjäna alla dessa motgångar? :-( Så ledsen på hela alltet. Men... men.. Vi fick åka & köpa en ny dator för det måste man ju ha, man blir ju typ galen utan dator & internet :P haha* Vi hade ioförsig talat om att köpa en ny dator länge så på så sätt vart de ju ändå ok, för då blev det verkligen av nu. Så det är nu den nya datorn jag sitter på. En bärbar :-) Nu kan jag ju inte uppdatera med bilder & så som jag önskat så det får komma när andra datorn förhoppningsvis är räddad.

2009-03-18 @ 11:15:40 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


De första egna stegen!

Jippi!!! Idag tog Hugo sina första egna steg :-) Så duktig kille som gick själv 3-5 steg i 2 omgångar :-) Mamma & Pappa så stolta!

2009-03-10 @ 21:28:02 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)Nordiska stämpel & scrapmässan

Idag var vi på Nordiska stämpel & scrapmässan i göteborg jag & min familj. En toppendag med många härliga inköp. Tänkte lägga upp bilder så snart jag hinner & orkar. Lägger just nu över från kamera till dator men sedan är det nog dags & sova, vaknade 5 på morgonen & kunde inte somna om, tänkte bara på vad jag behövde inhandla i scrapmaterial & funderade på om jag behövde & i så fall vilka färger av cardstock. Så efter att jag varit vaken ngn timme så gick jag istället upp & sorterade & kollade mitt cardstock respektive mönstrade pappersarkiv :-) så vart de fint i dessa boxar med papper också & jag fick en klar överblick att det faktiskt inte behövs speciellt mycket, två mörkblå papper & ett lejon stark orange :-) Men resten av inköpslistan var ju lång så :-) Fick inte tag i allt men mycket :-) Är jättenöjd! Så nu ikväll har jag tagit hand om alla inköp & placerat ut & i lådor omkring mitt scraputrymme. Jag fixade också en gemensam "hängare" för alla mina vackra band gamla som nya. Syns bättre så än i en glasburk som jag hade dem i innan. :-) 2009-03-07 @ 23:36:44 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Imorgon bär det iväg på mässa

Imorgon ska jag dra med min familj på nordiska stämpel & scrapmässan i göteborg. :-) Ska bli så kul. Vi var där en gång förra året en hel dag & hade det så bra. :-) Älskar dessa scrapmässor. Hittills endast varit en gång på denna som jag sagt & en gång på mässan i Partille. Har en stor inköpslista med mig denna gång så man vet mer vad man ska kolla efter :-) Nej nu ska jag nog sova & ladda inför morgondagen. :-) 2009-03-06 @ 22:19:43 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)
Sjuk

Igår (3 mars - 09) när jag med min familj var på allum på kvällen började jag känna mig riktigt risig, flimmer för ögon & frös, mådde illa & ont i hela kroppen, svimfärdig osv. När jag kom hem tog jag febern & den visade hela 38,7 så det var bara & lägga sig & vila. Idag är kroppen helt mör & värker enormt också. Ska vila idag & andreas har Hugo så det blir dåligt med uppdatering idag pga. detta så ni vet om det. Kram alla bloggläsare, nu ska jag äta frukost och sedan vila igen.
När ork finns utser jag en vinnare i min februari - 3 mars tävling också såklart. :-) Puss & Kram på er alla! 2009-03-04 @ 08:56:24 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Barnkalaset förbi

Nu har Hugo haft sitt första barnkalas.
Det var jättekul & trevligt med tårta, kakor & bullar, kex mm. Lek & paketöppning. Fiskedamm hade vi också såklart. :-) 2009-03-01 @ 18:36:00 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Barnkalas

Idag ska Hugo ha barnkalas så vi grejar inför det just nu.

2009-03-01 @ 11:57:48 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


God natt

Nu ska jag sova så god natt alla bloggläsare tipsar en sista gång om min tävling, februari tävling (som dock håller på till o med 3 mars) så skynda ta chansen till fina vinster. Lycka till!

http://viktoriahelena.blogg.se/category/tavling-februari-2009.html länk till tävlingen! 2009-02-28 @ 22:07:47 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Städa & rensa!

Idag har vi städat & rensat inför Hugos 1-årsbarnkalas som vi ska ha imorgon. Vi har också rensat ur en del saker hemma & slängt  saker som inte är ngt & ha så slipper man det inför flytten till radhuset. 2009-02-28 @ 18:05:22 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Hugo 1 år!

Grattis min & andreas älskade son Hugo som idag blir 1 år :-) Tänk så fort tiden sprungit iväg, du har lärt dig så enormt mycket under det gångna året. :-) Du är älskad så mycket att ord inte räcker till.
Du gör oss så stolta. Du är ljuset i vårt liv.


Pussar & kramar ifrån mamma & pappa
till dig Hugo! 2009-02-27 @ 12:07:25 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Imorgon Hugo 1 år!

Grattis Hugo som imorgon den 27 feb - 09 blir hela 1 år!
Tack för att du är det finaste som finns, det vackraste i hela världen.
Ingen är så unik som du. Mamma älskar dig enormt mycket! Puss & Kram!
Du är ljuset i mitt liv Hugo! 2009-02-26 @ 23:48:39 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Grattis Tage 1 år!

Tage fyller 1 år idag, GRATTIS!

Vi ska på kalas idag till Tage & det ska bli kul. Tage är/var Hugos första kompis :-) Det kommer också bli det första barnkalaset Hugo går på :-)

2009-02-23 @ 08:56:47 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


God morgon!

God morgon alla bloggläsare! Dagen ser ut som sådan; Morgonrutiner, Troligen pulkaåkning med Hugos kompis Tage. Kanske lite mat. Hälsa på mina föräldrar & äta middag. Husvisning i lerum (lägger upp bild senare). Just det om vi hinner & det är öppet lampaffär i Lerum också. 2009-02-22 @ 07:27:29 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Forts. Kalas för "B"

Här kommer som lovat fler bilder från gårdagen.


Hugos mat - flygande kalle på burk.

Just det vi alla åt också melon men den glömde jag tyvärr ta bild på.


Andreas & Jag.

Så, det var lite kort från igår. 2009-02-21 @ 17:24:25 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Kalas för "B"

Det åt vi;


Veg. örtbiffar (jag)


Bröd & annat. (alla utan hugo, hugo åt dock bröd)


Veg. Paj (alla utan hugo)


Kyckling (andreas & "b")

FLER BILDER IMÅN, måste sova nu... 2009-02-20 @ 23:17:24 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Galen

Jag blir galen, skulle lägga upp massa foton som tagits nu ikväll när vi vart på kalas hos hugos farmor men kameran & datorn verka inte vara kompisar just nu för de vill föra över alla bilder som finns i den nya kameran men jag vill ju inte ha fler än de idag för de andra har ja redan lagt in ju :-( suck* Underbart med ny kamera men ibland sviker tekniken, typ NU :P ja eller kameran är inte min, den är ju andreas.... 2009-02-20 @ 22:22:48 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Skriva om?

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva om tyvärr. Idag tar Hugo & Jag det piano för det snöar massa här i partille & våra förkylningar vill inte riktigt ge sig så vi stannar hemma. Men i eftermiddag ska vi på kalas till svärmor - Hugos farmor. Grattis "B"
Nä men ser man på, nu hittade jag ändå lite & skriva om, så bra :-)
Ps! Alla mina underbara läsare passar också på att såväl tipsa som februari tävlingen som att lämna kommentarer när ni knallar in här :-) Puss på er alla! 2009-02-20 @ 11:06:22 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Dagen i bilder

Idag har jag & hugo tagit en promenad i regnet med snö :-P Lite bilder från vår tripp ser du här. Tog fler bilder men det är så segt att ladda upp så ni får därav ett mindra smakprov bara :-)


Vi köpte denna sköld till Hugo, här ska vi sätta fast hans märken han tar när han går simkurser, han har ju redan tagit ett märke på babysimmet! :-) 2009-02-19 @ 23:20:25 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Ett slag

Slår ett slag för min februari - 3 mars tävling, kolla in på http://viktoriahelena.blogg.se/category/tavling-februari-2009.html Lycka till! 2009-02-19 @ 12:14:16 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)1 månadsedan

R.I.P. Farfar, jag saknar dig massor min älskade farfar, tänker på dig och har svårt att acceptera att det inte går att
krama dig, pussa dig & skoja med dig längre. Saknar allt med dig, din humor, ditt glada & härliga humör, du var alltid så positiv & levnadsglad. Jag minns när vi berättade att vi väntade barn, jag & andreas och du blev så enormt glad & stolt, du skulle ju få ditt första barnbarnsbarn :-) Det blev en Hugo som du vet & jag är evigt tacksam för att ni fick ses, du fick hålla honom många gånger, leka med honom & älska honom & bli älskad av honom. Ja älskad var du verkligen av oss alla, i släkten av dina 3 barn & dina 7 barn-barn & deras respektive & Hugo ditt barnbarnsbarn :-) + alla i kyrkan & alla dina vänner, och det var många för du var så glad & social, du pratade med alla, vare sig du kände dem eller ej.
Så go du var/är. Tack för all tid vi fick tillsammans, ingen är som du! Önskar att tiden inte var över men gläds enormt för tiden som varit. :-) Älskar dig för evigt min underbara farfar!


R.I.P farfar, här är alla hjärtan till dig, tack för tiden som jag fick med dig. Tack för att du älskade mig. Ingen annan är så unik som du. Hjärtana gnistrar & glimmar precis så som du! Jag älskar dig! 2009-02-17 @ 09:08:07 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Vakna med feber

Suck, sjukan sitter i sig, jag vaknade med feber så får ta det piano idag med :-( 2009-02-16 @ 08:22:05 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Sjuk

Idag är jag sjuk, mycket förkyld, fryser, huvudvärk, jätteont i halsen :-(
tur att andreas är hemma så han har haft hugo lite idag så jag har vilat & sovit lite.
Hugo är också sjuk idag, han har också en stor förkylning + feber, stackars lille Hugo.
Därav har jag inte bloggat något direkt idag. 2009-02-15 @ 17:02:38 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Just det

Just det skulle ju lägga upp bild på den vackra & goda sockerkakan andreas gjorde till mig på alla hjärtans dag.

2009-02-15 @ 08:48:44 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Fråga & Svar

Jag har fått frågan - Varför jag lägger svart över Hugo på bilderna?

Mitt svar är enkelt - På internet kan alla komma till & Jag vill helt enkelt inte att någon pedofil ska få tag i bilder på min älskade son.
Hade världen sätt annorlunda ut & det inte funnits konstiga typer som pedofiler, barnponografi osv.
Ja då hade jag kunnat lägga ut mina bilder på världens bästa kille som gör mig så stålt, min son Hugo!
Tyvärr så är det inte så i denna världen så då får jag hålla bilderna på mitt barn ifrån alla konstiga typer.

Så att alla nu vet att jag hade så enormt gärna visat min prins för hela universum för han är det bästa som finns på jorden men pga alla typer som finns därute så låter jag bli.

Kram på er alla mina blogg läsare, ni är underbara!

2009-02-14 @ 21:43:15 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Melodifestivalen

Det är då inte mycket bra material som produceras inom melodifestivalen inte. Suck* Varför ser jag på det då må tro? Känns som ett måste typ bara så ja ja... :-( :-p 2009-02-14 @ 21:34:43 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Kalas i bilder

Kalas i bilder, som tidigare nämnt idag var det kalas för syrran 30 år. Här kommer kalaset i lite bilder.


Trots att det var kalas för syrran har ju även andreas blivit 30 så min släkt passade på att ge honom ett paket.
Här öppnar han det. :-) Tack säger vi!


Ljus


Vi två

Fler kort på de vackra ljusen

Familjen Martinsson Jönsson. Hugo under det svarta.

2009-02-14 @ 19:21:41 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Kalas

Idag blir det kalas för syrran som fyllt 30. 2009-02-14 @ 12:08:54 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Otursdagen Fredagen den 13

Idag är det som ni säkert vet Fredagen den 13 vilket enligt skrock betyder Otur.
Upplever ni själva att det är mer Otur än andra dagar?
Själv upplever jag det nog inte, men när det väl händer något ser jag det som att det beror på Otursdagen, tror jag :-) hehe*
 

Från http://sv.wikipedia.org/wiki/Fredagen_den_13 kan vi läsa om denna dagen

" Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. [1]

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi. "

2009-02-13 @ 12:01:47 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Göteborg forts.

Nu kommer återstående bilder som inte ville komma upp igår... Har som sagt handlat lite fler saker men det lägger jag inte upp bilder på då det är lite inköp till olika födelsedagsbarn osv.2009-02-13 @ 10:59:32 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Göteborg

En dag i göteborg. Idag har jag & hugo & ena mostern till hugo varit i göteborg. Tog bussen dit tillsammans.
Handlade en himla massa grejer här är lite bilder på dagen & inköpen.


Jag käkade panini idag på Fröken Olsson. På bilden ser ni salladen jag åt till & brödet. Allt mycket gott.


Jag.

Bilder på flera av inköpen. Köpte lite till med det visar jag inte här :-)

Överdragningströja.


Linne.

SKIT OCKSÅ DATORN & INTERNET KRÅNGLAR SÅ FÅR INTE UPP MINA BILDER :-( SÅ J*KLA IRRITERANDE!!!!!!!!!!
Sorry för det, får försöka på nytt imorgon. Kl 23.22 så dags sova. Kram på er alla! Ps! Sorry uppdaterar lite dåligt nu senaste... 2009-02-12 @ 23:23:22 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Kommentarer Anonym

Tack så jättemycket för kommentarerna ni lägger in men vore ännu trevligare om ni kunde namnge er. En del sänder anonymt så.. Men hellre anonymt än inte alls i alla fall men toppenkul med ett namn eller rentav mail & blogg så man kan svara på era fina inlägg! Kram på er! 2009-02-10 @ 19:56:01 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (3) Trackbacks (0)


Kommentarer

Vore toppenkul om alla ni, mina läsare, skrev en liten kommentar när ni tassar in på min blogg :-) Kram på er alla!
Det gör ni genom att klicka på något av de inlägg ni läst nederst där det står kommentarer. Sedan skriver ni i varje ruta & klickar på skicka kommentar.
TACK på förhand!

Ps! Passa också på att vara med i min Februaritävling som stäcker sig lite in i mars också. Läs mer om hur & vad det innebär i - Tävling Februari 2009.

Kram på er alla! 2009-02-09 @ 23:09:56 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Grattis Andreas & Syrran "A"

9 Feb 2009; Grattis Andreas & Syrren "A" på er 30 - årsdag. Tänk vad tiden springer iväg 30 år har ni redan hunnit bli båda två. GRATTIS igen!!!

Bilder på dagen, på Andreas & fler presenter kommer så snart jag hinner. 2009-02-09 @ 22:52:16 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Andreas 30 år - Kalaset i bilder & text


Tårtan under arbete, se färdigt resultat längre ner på sidan.

Dukning för middag

Salladen

Och rödlöken
Just det vi åt ju PAJ också men den/de glömde jag att ta kort på
:-( suck*

Efter blev det fika.

Dajmtårta.

Vår underbart goda hemmagjorda tårta.

Och bullar

Födelsedagsbarnet.

Ja här kom faktiskt en bit paj med på bilden :-)  + sallad.

Vi två.

Och vad fick Andreas då?
Jo en .....

jätte bra KAMERA med extra batteri & stort minne. 10X Zoom :-) & tillhörande handgjort kort av mig, kolla in   http://viktoriahelena.blogg.se/category/forts-jag-gor-egna-kort-2009.html  - Födelsedagskort 2009-01-31 @ 23:44:59
Detta fick han av alla gäster + mig & hugo + en till person.

Sedan fick han också blommor & en film & lite fler kort. 2009-02-09 @ 10:22:20 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Kalas

8 Feb - 09 kl 9.52 Idag ska det bli kalas för Andreas min älskade fästman som blir 30 imorgon. Grattis i förskott hjärtat! Så nu fixar vi inför kalaset.Andreas har gjort god vaniljkräm till tårtan nu på morgonen, här står den och svalnar i vattenbad.

2009-02-08 @ 09:53:38 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


7 Jan - 09

kl 22.45 Dags & sova nu. Har kommit lång väg men flera kort men ännu inte helt klar. Härligt & pyssla. 2009-02-07 @ 22:46:23 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


7 Jan - 09 Många bollar i luften

7 Jan - 09 kl 12:18 Många bollar i luften är just vad jag har nu, springer mellan en massa olika projekt. Kul men lite virrigt haha* Nej men klara mej mycket fint tycker jag ändå. Försöker leta reda & uppdatera lite adresser som behövs vid kalas inbjudningar. Gör just nu 2 olika typer av inbjudan till sonens 1 årskalas, ett vuxen kalas & ett barnkalas.
Håller pallalellt på med kort till två st. personer som båda blir 30 år, hoppas på att sätta ihop min idé till mitt beställningskort idag också & slåt in paket till en av 30 åringarna & bloggar nu. Så det är en del. Men kul är det :-) 2009-02-07 @ 12:24:09 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)6 Jan - 09

God morgon alla kl är nu 8.48 & det är snart dags för 9 frukosten den
6 Jan - 09. Idag ska jag o Hugo ner i allum om väder tillåter & kolla paket till Andreas som fyller år den 9 Feb - 09. 30 år blir han då :-) Grattis hjärtat! 2009-02-06 @ 08:50:36 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


5 Jan - 09

5 Jan - 09 kl 22:36 Dagen har vart lång. Jag & Hugo var på långpromenad :-) Vi har också haft kvällsbesök av mina underbara vänner Alexandra & Sofia. 2009-02-05 @ 22:41:26 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


4 Jan - 09

4 Jan - 09 kl 7.49 God morgon alla mina bloggläsare, ni får inte missa min fina tävling, kolla in & ta en lott på - http://viktoriahelena.blogg.se/category/tavling-februari-2009.html eller helt enkelt på - Tävling Februari 2009
Lycka till!

4 Jan - 09 kl 10:37 Frukost har vi nu ätit och vad vi ska göra nu vet jag inte riktigt, men tidig eftermiddag ska vi ut i alla fall på lite hemliga grejer :-) hehe*

4 Jan - 09 kl 19:11 Suck* Denna dagen - säger bara, denna dagen & läs - Hus 2009-02-04 @ 07:52:19 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


2 Februari 2009

2 Feb - 09 kl 7.49 Idag är det den svåraste dagen någonsin. Begravning av min älskade farfar som har betytt så enormt mycket för mig & första gången jag är ifrån min älskade son Hugo nästan en hel dag. :-( Känns riktigt tungt det som sker idag. :-( Nu måste jag sätta fart o fixa mig till begravningen! 2009-02-02 @ 07:52:09 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


31 Jan - 09

Kl 23.37 Den 31 Jan - 09 & vi har avnjutit en fruktsallad tidigare ikväll. Kolla in ....Riktigt längesedan vi käka så här gott med banan, kiwi, äpple & päron + glass :-) 2009-01-31 @ 23:39:16 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)

31 Jan - 09

31 Jan - 09 kl 15:54 Första månaden av 2009 är snart förbi.
Hugo blir 1 år nästa månad den 27 Feb. Tiden springer iväg. Idag har vi kollat på större lägenhet här i partille. Mycket fin. Huset i Ingared väntar vi fortfarande på svar om inflyttningsdatum så det har vi också på G & i tankarna. :-) Så det ser ändå ljust ut för oss att inom kort ha ett större boende. Häligt!!! :-)
Ska försöka fota mina senaste inköp inom scrapbooking. Kram på er alla!
Ps! Tipsa alla ni känner om min blogg. Kolla in mina sjukt låga priser på julkortsrea. Passa på att handla inför julen 2009. Passa också på att handla av mina andra vackra kort som också de har bra priser. Glöm inte att - handlar du kort från mig så har ingen ett exakt likadant kort, jag skapar ju aldrig kort exakt lika förutom till kalas, dop, bröllop osv. eller om du gör en egen beställning där du då vill ha alla kort lika. :-) 2009-01-31 @ 16:01:08 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


30 Jan - 09

30 Jan - 09 kl 22:49 Snart dags o sova men skulle bara berätta lite snabbt om dagen som varit. Hugo & Jag skulle ha besök av T & J så det var till o tokstäda o fixa här hemma då J inte varit hos oss förut. :-) Sedan Lekte T & Hugo massor & busade när jag o J skulle försöka få in flera kort som J tagit med Hugo & T. Men det gick ju så där bra då de drog i sladdarna vid datorerna, drog ut mina smycken ur byrån, käka och drog ur massa av mina scrapsaker på hela golvet mm. Kämpade som sjutton mest hela tiden för att hålla pojkarna i styr o hyfsat ordning på alla grejer. Haha* T var lite ledsen också så jag försökte trösta honom om & om igen så. Ja det gick ju som sagt dåligt med o få över bilderna. Men men... Får blir en annan gång när våra respektive också är med så två kan ha barnen o två kan fixa med fotona. :-) :P haha* Bara en sak alltså, Hur pallar ni föräldrar till tvillingar av dagen när det närmar sig 1 år o springer runt drar ur allt, käkar på allt, gör allt de inte får, haha. Jäkla starka är ni. Tålamod måste ni ha enormt av. Det är mycket arbete med en men två shit alltså de blev kämpigt idag men underbart kul ändå. Det är ju det bästa som finns sina egna barn o andras  barn är också härliga. Värt allt! Tålamod behövs enormt redan vid ett barn så verkligen en eloge till er med tvillingar eller rent av trillingar eller fler :-) Nej god natt på er alla där ute. 2009-01-30 @ 23:04:24 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


29 Jan - 09

Den 29 Jan - 09 kl 23:04 Idag har det varit en härlig dag då Hugo & Jag hälsade på min pappa, Hugos morfar, som var ledig från jobbet. :-) Vi hade lite ärenden i stan - alingsås, & på vägen dit åkte vi & överraskade min mamma, Hugos mormor, på hennes jobb, det var verkligen uppskattat. :-) Sedan bar det vidare till Alingsås. Här kollade vi en del affärer, köpte en del scrapsaker :-) Massa nya papper, en del band & vitt embossing pulver. :-) Härligt!!! Nej nu är det nog dags & sova så ha en riktigt God Natt alla mina kära bloggläsare! Ps! Du glömmer la inte skicka ett inlägg när du hälsar på i min blogg :-) 2009-01-29 @ 23:10:42 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


28 Jan - 09

Den 28 Jan 2009 kl 10:10 God morgon till er alla! Sorry att jag vart dålig på uppdatera men ska verkligen försöka bättra mig. Igår blev Hugo 11 Månader :-) Idag har han namnsdag med namnet Karl :-)
Grattis älskade Hugo Karl Gustav Martinsson Jönsson!
Du är ljuset i mammas liv! 

2009-01-28 @ 10:13:42 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


24 Jan - 09

Den 24 Jan - 09 kl 18:14 Nu har vi fixat & slängt massa saker ur vårat förråd men ännu inte klara men vi har ändå lyckats med enormt mycket släng & fix med lådor så vi vet vad vi har & var. :-) Härligt! Nu slutar vi för dagen o tar det lungt familjen tillsammans istället. Det är vi verkligen värda nu :-) Klart vi haft mat paus o så mellan arbete men många timmar har vi grejat.

Den 24 Jan - 09 kl 12:41 Idag grejar vi massor rensar ur såväl hemma som i vårat förråd, vi hoppas på flytt inom snar framtid kollar ju en del på radhus nu & har lite på G :-) Då är det bra o ha städat ur skiten innan man flyttar :-) Föresten är det ju bra ändå & få skiten undanröjd hehe* Ha en bra dag ni alla där ute. Kramar // Vickan! 2009-01-24 @ 12:44:11 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


20 Jan - 09

Den 20 Jan - 09 kl 21:55 Så jäkla arg på datorer som bara loggar ur sig själva & koder som inte fungerar när man vill ändra bloggens utseende mm. :-( F*n! & blogg.se som bara errorar när man gör grejer. Nä nu får det vara nog för idag. God natt!

Den 20 Jan - 09 kl 18:54 Dagen har varit lugn. Jag & Hugo har varit hemma & sedan kom min pappa - Hugos morfar & hälsade på en stund. Lekte, Mata Hugo & sedan tog vi alla en promenad. Saknar min älskade farfar massor, han lämnar ett enormt tomrum efter sig. :-( Jag drömmer om nätterna att farfar finns här hos oss, att allt är som förr, allt är bra, precis som det alltid vart! Men så vaknar jag & inser att det inte längre är som förr, då blir jag ledsen! Suck* 2009-01-20 @ 18:57:04 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


19 Jan 09

19 Jan - 09 Kl 15:23 Idag har vi tagit det piano. Ledsen för farfar & Hugo är trött. Ja med dessutom. Är down. 2009-01-19 @ 15:24:19 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Farfar jag saknar & älskar dig!

Saknar farfar massor då han gick bort igår den 17 jan - 09 :-( Älskade farfar du som alltid var så glad, snäll, trevlig & rolig, ingen annan är/var som du. Älskar dig något enormt mycket. Vila i frid tillsammans med farmor & alla de andra i släkten. Saknar er alla! 2009-01-18 @ 20:15:17 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


16 Jan - 09

Idag är det den 16 Jan - 09, har inte skrivit eller lagt in något här på ett par dagar pga personliga skäl så får återkomma när jag orkar & kan & skriva & lägga upp bilder på det som jag skapat sedan senast. 2009-01-16 @ 22:06:41 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Dagbok 2009

Den 3 Januari kl 21.18 Kollar Körslaget just nu men återkommer senare med lite uppdatering om dagen som varit. Senare samma kväll: Suck* vad tiden rinner iväg får återkomma imorgon istället. Kram pr alla!

Den 4 Jan - 09 kl 9:54 Snart dags för frukost för mig & andreas, hugo har redan ätit, det blev lite sent idag då natten varit jobbig med en liten sötnos Hugo som inte har velat sova så mycket så vi tog lite sovmorgon :-) Idag ser dagen ut som sådan att vi ska greja, greja & åter greja här hemma. Men hoppas också på att blogga lite :-)

Kl: 16:55 Har just ätit lite, innan dess planerade vi inför Hugos 1 årskalas. :-) Nu ska vi fortsätta & greja.

Den 5 Jan - 09 kl 22:34 Idag har jag & Hugo lekt & busat inomhus hela dagen. Alldeles för kalt utomhus nu. På kvällen gick jag & tränade, medelpass på Friskis & Svettis, så skönt & röra på sig, var ett bra tag sedan sist, långt innan jul så det var verkligen dags nu! :-) Ikväll har jag också fixat lite med foton & redigerat röda ögon. Nu är det hög tid för snarkebingen (snarkebingen = sängen & sova) sov så gott alla där ute i sajbervärlden! :-P :-) KRAM!!!

7 Jan - 09 kl 22:35 Dagen har bjudit på promenad med Isac & Jenni. Lite ärenden på Allum. Fixat lite här hemma. Kollat på tv med familjen. Kram på er alla. Nu ska i alla fall jag sova!

8 Jan - 09 kl 21:57 Nu är det dags & sova men ska samanfatta dagen som gått. Morgonen som alltid frukost o tandborstning :-) hehe* Sedan har jag grejat mycket hemma så som diskat, tvättat, städat lite & självklart lekt med Hugo, På kvällen kom min pappa på snabbvisit för & hjälpa till & fixa sladdarna under datorn + tv som krångla. Tack så jättemycket för hjälpen älskade pappa! Efteråt kom Andreas hem, lång arbetsdag på torsdagar :-( men därmed kortare imorgon - fredag/ar :-) Sedan har jag scrappat lite men inte hunnit klart en sida ens :-( suck, men men... Kollat tv mm. med min familj. :-) God natt på er alla!

10 Jan - 09 kl 16:53 Äntligen skriver man lite under dagen istället för på sena kvällen :-) Vi håller på & städar bort julen med allt vad det innebär :P Suck* det är en himla massa grejer :P Men nu börjar det likna ett slut inom kort. Var bara tvyngen ta en liten paus. :-)

11 Jan - 09 kl 23:16 Ska sova nu men kommer mer info imån istället, Kan bara säga som så att redan igår började jag skapa inbjudningskorten till Hugos 1 årskalas & fortsatt idag men än är det inte klara.

12 Jan - 09 kl 16:33 Idag har det regnat massa :-( men Hugo & Jag tog ändå en liten promenad.

2009-01-03 @ 21:20:37 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)Dagbok 2008

6 sep 08
Ska ja iväg på kalas till fästmannens pappa som fyller år idag.

10 Sep 08 kl 12:21 Nu har Hugo just ätit sin frukost gröt. Ja, de blev lite sent idag oftast får han den vid 10 tiden men idag sov vi länge sedan ringde en kompis och vi pratade länge men nu har gullepojken min fått sin morgon gröt i  alla fall :-) Nu sitter han och leker med sin skallra. Så söt! Mammas underbara och älskade son Hugo.
Kl 12:36 Hade tänkt ta en promenad nu men det regnar så då känns de inte alls kul. Så låter bli promenaden just nu. Suck* :-(

11 Sep 08 kl 23:52 Suck hade skrivit ett jättelångt inlägg, skulle förhandsvisa men sedan var allt borta, så frustrerande. Får försöka sammanfatta inlägget för vet i sjutton om jag orkar skriva om allt. Dessutom blir det aldrig lika bra när man försöker återskapa något man är mycket nöjd med men inte kommer ihåg hela upplägget. Men här kommer en ny version.
Idag har varit en hektisk dag. Gick ner till Partille centrum och när jag gjort klart mina ärenden så insåg jag att det bara var 1,5 h tills BVC föräldrarutbildningen började kl 16.30. Så skulle jag ju hem innan för att ge mig själv & Hugo mat och ev. ett blöjbyte och kanske ett eget toabesök. För att sedan gå hemfrån 16.00 så så vi skulle hinna till BVC. Så egentligen hade vi alltså bara 1 h på oss mellan centrum och hem. Med uppförsbacke som tar ca 30 min att gå. Dessutom är det ju enormt backigt hem till oss, tre kopiösa backar uppför. Som om inte backarna räckte så var det ju tidspress och dessutom var jag både trött och hungrig. Och efter halva första backen så vagnvägrade Hugo och det var bara & ta honom i bärselen, vilket är kämpigt, tungt och varmt. Trots motgångar lyckades vi komma hem 15.40 och hade då alltså 20 min på oss att hinna massa saker innan vi skulle iväg igen. Vi lyckades i alla fall nå vårt mål, hem kom vi, äta fick vi, BVC kom vi i tid till. Härligt!!! Stolt över mig själv & Hugo såklart! :-) Ps! Nu för tiden går det nästan inte en promenad utan att Hugo vagnvägrar & man får ta honom i bärselen men det gör ingenting för han är så enormt go min son Hugo.
Tack för att du finns & för att du är du, mamma älskar dig enormt mycket Hugo!!!

12 Sep 08 kl 20:00 Morgonen kom tidigt idag då mammorna & barnen (från gruppen vi lärde känna under graviditeten på MVC) bestämt att gå 8 km vid härlanda tjärn vid 10.00 så klockan fick ringa vid 7.00 upp och iordning. En härlig morgon med sol och natur promenad.
Får tillägga att Hugo nu också tar sig krypandes från rum till rum. :-) Från vardagsrum till hall :-)
Han har ju krupit ett tag nu men som sagt idag var det premiär kryp från ett rum till ett annat :-)
Så duktig min lilla Hugo. Stolt mamma! :-)

14 Sep 08 kl 12:47 Nu håller vi på att storstäda, köket är första "hållplatsen" :-) Vi slänger ut allt det vi inte behöver och diskar & fräschar upp resten. Härligt med ordentlig urstädning & tillfräschning. Igår var vi på IKEA & köpte saker för att barnsäkra lägenheten då Hugo kryper runt i alla rum. Han är så duktig och fin. Älskar honom Oändligt mycket.
KL 18:50 Nu har vi just kommit hem från söndags babysimmet. :-) Lika kul som alltid! Dessförinnan hade vi ätit middag och fortsatt städningen, kök avklarat & hallen nästintill, inklusive 4 gaderober :-) Utrensning av kläder. Gott & få det gjort!

19 Sep 08 kl 10:46 Nu har Hugo just ätit sin frukostgröt & till efterrätt blev det lite banan också. Han älskar båda. :-) Får se vad vi hittar på nu. Återkommer med mer info om tid finnes.

20 Sep 08 kl 23:28 Idag har vi varit på "passpolisen" i göteborg för att fixa pass till Hugo. Vi ska ju åka tillsammans med mina föräldrar till
Gran Canaria i november. Det ska bli så kul. :-)

21 Sep 08 kl 19:27 Gud vilken duktig kille jag har. Idag på babysimmet fick han dyka tre gånger :-) Han var så duktig så, en riktig liten kämpe som trots kallsup kämpade vidare.

27 Sep 08 kl 16:27
Idag blir Hugo 7 månader, Grattis Hugo min älskade son! Vi håller på att röja en massa här hemma & har gjort sedan igår :-) Så bra när det tillslut kommer bli klart & man får mer översikt & mindre grejer i lägenheten. Men än så länge har vi inte nått målet, men vi kämpar på :-)

2 Oktober 08 kl 16:23 Idag har vi varit på öppna förskolan baby rytmik i Öjersjö :-) Mycket trevligt tyckte såväl Hugo som jag :-) 

5 okt - 08  KL 23:33 Idag var sista gången på babysimmet :-( Trist, det har varit så trevligt, mysigt & kul. Hugo älskade det. Han fick ett fint litet simmärke också, så nu får vi nog köpa en märkessköld.

11 Okt. 08 kl 14:49 Igår 10 Okt. 08 hade mina föräldrar & syskon & jag + allas respektive familjer en underbar grekisk afton i Ingared. Åt toppengod mat och massa annat smaskigt. Hade gjort som så att alla hade med lite olika saker var till kvällens måltider. Vi spelade spel & alla sov över. Så åt vi alla frukost tillsammans idag den 11 Okt. 08 :-) Mycket trevlig fredag kväll & lördag morgon. Sedan fick jag även sålt mina första kort. 5 st. för att vara exakt. :-) Känns jättekul. Idag har jag & Andreas varit i Alingsås själva, mormor & morfar till Hugo passade honom. Så gick vi i affärer & tog en fika :-) Jättemysigt hade vi det, saknade dock Hugo massor hehe* 

13 Oktober 08. Idag har Andreas varit pappaledig, vilket han sedan förra veckan börjat vara, pappaledig är han två dagar i veckan. :-) Vi passade på att åka till Ullared - Gekås, en heldag från omkring kl. 12 - 20. Hugo var toppen såväl bilfärd som i butik. Glad & nöjd, sov & åt :-) En toppen dag! Bästa inköp var skötväskan till Hugo :-) Kollat runt länge efter en bra & prisvärd & hittade den perfekta med allt detta & mycket mer på självaste Ullared - Gekås!

14 Okt. 08 kl 22:50
Idag har vi varit på frölunda torg & beställt kort. Kollat lite affärer medans vi väntade på framkallningen av korten & sedan hälsade vi på min farfar, alltså Hugos gammelmorfar :-) Älskar dig Farfar min! *Love* Ikväll gjorde jag ett kort till en tävling men vet inte om jag får lägga upp det innan vinnare korats så återkommer med bild senare. Nej nu är klockan mycket så jag får ta & lägga mig, först ska jag äta något, är så hungrig. God natt alla!

Den 18 Okt. 08 kl 21:17 Idag är jag inne på min fjärde feberdag :-( Har dock inte så hög feber men det räcker till ändå, då jag dessutom har ont i halsen, huvudet & är förkyld, haft frossa mm. Mår lite bättre idag ändå men febern vill inte ge sig helt :-(

Den 25 Okt. 08 kl 22: 05 Idag har vi varit på Ullared - Gekås! Det blev fel storlek på fotoalbumen vi handlade sist så ville lämna tillbaka dem vilket skulle göras inom 30 dagar från köp. Så det fick ju bli en tidigare julhandling än vi tänkt men nu är fotoalbumen återlämnade & de flesta julklappar inhandlade så de var ju härligt. Dock MASSA folk på Gekås idag, Fick ex. köa lite under 1 h bara för & komma in i affären. Trots detta så var Hugo även denna gången så snäll & duktig. Ingen är så go & underbar som vår söta lilla Hugo. *Love*

Den 30 Oktober 08 kl 21:41
Igår blev jag sjuk, lite feber, mycket förkyd, ont i halsen, huvud, kroppen :-( Hugo är också jätte förkyld, jag tror vi blev smittade av andreas som varit förkyld. Har mestadels vilat jag & Hugo idag.

Den 7 December 08 kl 18:34 Vad har hänt sedan senast? En hel del faktiskt, Hugo har börjat gå med hjälp av & hålla sig i saker som bord, stolar, mina & andreas ben :-) & badkarskant osv. Så duktig så! Tänder har han också hunnit få. Pratar massor gör han också, dock inte ord men läten :-) Vi har julhandlat men ännu är inte exakt allt inhandlat men på god väg är vi som sagt i alla fall. Mer inom kort... Nu ska jag äta lite, just kommit hem från frölunda torg.


2 årsdagen

Idag 6 Juli 2008 firar vi två år tillsammans. Oj vad tiden går, minns det ju som om det var igår när Andreas & Jag träffades! För att fira vår 2 årsdag hade vi barnvakt & åkte och spelade minigolf i utby. Hade det mycket trevligt.
2008-07-06 @ 23:53:29

Hus

Som tidigare nämnts sammanför jag nu här alla de äldre inläggen från min första blogg till denna så därav alla på samma inlägg med datum längst ner på vadera stycke

Budgivning & Kolla vinden Forts.

Vi blev inte mycket klokare efter att kollat vinden & priset gick  upp för mycket i budgivningen så det blir inte det huset heller & antagligen inte det andra heller eftersom ingen vill svara på vår fråga angående vinden o fukten där hur stort/allvarligt det är, jo om vi betalar 2000 kr kan besiktningsmanen svara på det men de e ju hur idiotiskt som helst. 2000 kr för att svara på en fråga, glöm det. Då vill de väl inte sälja huset om det ska vara på det här viset. Suck* Så enormt trött på allt.

2009-04-28 @ 18:21:10


Budgivning & Kolla vinden

Vi är nu med i budgivingen av radhuset i Ingared. Och vi har varit och  dubbelkollat på vinden som fått anmärkning om ngn fuktfläck på parhuset i Ingared, vi skulle se den & försöka hitta förklaring till hur den framakommit, alltså vad det kan bero på & hur omfattande det är så vi vet om vi ska buda eller ej på det huset. Det var dock helt olika uppfattningar vi 4 hade, a eller några av oss, jag andreas o våra pappor var ju med på vinden o kollade. Så egentligen är vi inte mycket klokare nu efter jag & andreas så vi får se hur det blir med allt det där.
Hittills leder vi i alla fall budgiviningen på radhuset i ingared.
2009-04-24 @ 22:56:57


Radhus i Ingared

Idag ska vi på visning av ett radhus i Ingared. Hoppas på detta med så vi får se.
2009-04-22 @ 10:47:54


Radhus i Lerum

Idag har vi varit på en visning av ett radhus i lerum, bilderna ljög så enomt mycket må ja säga. Suck. Jättefina bilder & dyrt pris så trodde verkligen allt skulle va tipp topp men så kommer man dit o det är ett ruckel. Det värsta hus vi sett på alla de hundra eller flera hundra, jag har tappat räkningen, av alla de visningar vi varit på. Det var en himla "waste of my time" i alla fall & ett skämt, en flopp hela utgångspriset & husets skick med svarta fukt/mögel-fläckar över allt i tak, väggar i alla rum på första våningen, & en värdelös fasad på hela huset vilket innebar total renovering/byte av alla plankor. Och även en hel del andra små grejer, orkar inte ens gå in på det alltså, så besviken. Helt enkelt ett totalt renoveringsbehov men det visade eller skrev de inte någonting om alls i beskrivningen om huset. :-(

2009-04-21 @ 19:42:37


Parhus i Ingared

Igår (den 20 april - 09) kollade vi på ett parhus i ingared. Det var en hel del & göra men härliga stora sovrum mm. Många plus & det vi önskar.

Ja fattar inte varför bilderna inte vill komma upp längre :-( suck* Ja ja men men... sorry...
2009-04-21 @ 09:44:11


Hus

Ja vet inte vad som hänt? Jag kan inte få upp bilder längre, tydligen inte de som sparats ifrån hemnet i alla fall :-( men imorgon ska vi i alla fall kolla på ett radhus i lerum/stenkullen.
2009-04-14 @ 19:33:48


Hus

Lyckas inte få upp bilder på radhuset i Floda tyvärr. :-(

Vi kommer inte att buda på vare sig huset i Floda eller det i Ingared.

Så nu fortsätter sökandet.

2009-04-01 @ 19:25:04


Radhus i Floda

Idag har vi varit på visning i Floda. Ett radhus. Får se om vi budar eller ej. Här kommer i alla fall en bild på huset.

Suck vet inte varför det inte går för jag har förminskat bilden som man ska men men.. får försöka en annan dag & få upp bild på huset för nu måste jag fixa lite annat för & sedan sova.
2009-03-26 @ 21:53:43


Huset i Ingared

 
Fler bilder lägger jag upp om vi vinner en ev. budgivning om vi nu kommer buda på det, vi får se.
2009-03-26 @ 21:22:13


Hus i Ingared

Idag ska vi kolla på ett hus i Ingared. Bilder kommer upp så snart vi fixat med bildprogram på den nya datorn.
2009-03-19 @ 11:39:12


Besiktning

Sorry att jag inte uppdaterade direkt efter besiktning men det trista beskedet kom som en shock & stor besvikelse så jag orkade inte blogga om det då. Nu kan jag la inte säga att jag mår så mycket bättre men i alla fall kan jag orka skriva ngr. rader om det. Besiktningen av huset gick riktigt dåligt då huset hade en hel del saker som var fel & tre större saker varav mögel i krypgrund, köksfönstrerna & vardagsrumsfönster + dörr :-( så trots att det bar emot fick vi tacka för oss & dra oss ur husköpet. :-( Vi vill inte köpa ett hus med mögel, visst kan man ordna det men det skulle nog ändå aldrig kännas helt tryggt & bo där då man aldrig vet när/om det lätt dyker upp nytt mögel. Så nu står vi på 0 igen
:-( suck* Så deppig nu men.. men... Känns hårt, först ingared sedan lerum suck*

2009-03-14 @ 21:56:00


Kontrakt med bilder

Tips; klicka på bilderna för & se dem större!

   
2009-02-28 @ 09:22:34


Kontrakt

Idag har vi skrivit kontrakt på radhuset i lerum :-) Jäkla häftigt att vi om 2 - 3 månader (om inte besiktning visar massa mögel & skit, för då vill vi ju inte köpa huset men det tror vi inte det kommer att göra,) har flyttat in till vårt radhus. :-) Trots att det blev himla stressigt mellan kalasplaner, fixa & dona & kontraktskrivning så har dagen med upp & nedgångar gått bra över det stora hela & blivit en toppendag som troligen husägare + världens vackraste & bästa kille, vår son Hugo har firat sin 1 årsdag! :-)

Just det, ska tillägga att säljaren ändå var med, ja eller ena parten av två i alla fall, så allt var klart på plats direkt. :-)
2009-02-27 @ 21:52:23


Budgivning snart över

Budgivninger är typ över, vi har lagt högst bud & det andra ville tänka till imorgon på att ev. höja men säljaren sa att han är nöjd med vårat bud om inte de andra typ tok höjer men det verkar de inte ha tänkt att göra.

Så imorgon kl 13.00 ska vi skriva kontrakt sedan kommer säljaren skriva på kl. 17.00 då kunde ju inte vi för hela dagen imorgon är ju egentligen inte en bra dag för kontraktskrivning, Hugo fyller ju 1 år :-) Grattis Hugo min älskade son i förskott. Så vi ska ju ha kalas på eftermiddag/kväll så då kan vi absolut inte. Så det kommer bli hektiskt imorgon vilket är lite trist eftersom jag planerat med min familj i ett år nu att ta de lungt & mysa & baka tårta mm på Hugos 1 årsdag & inför kalaset men nu blir det snabb tårtbak, snabb kontraktskrivning & snabbt  fixa till hemma med dukning & lite städning (det mesta är dock gjort idag i städväg) Men men... nog om det. Åter till radhuset :-) Hoppas allt går bra nu då & vi verkligen får radhuset. :-)

Kram & god natt alla blogg läsare!
2009-02-26 @ 21:48:52


Budgivning

Än så länge är vi fortfarande med på budgivningen på radhuset i lerum.
Prisat har gått upp en massa men vi har ännu inte lagt oss. :-)
2009-02-26 @ 15:24:09


Budgivning

Efter lunch vet vi mer hur det ser ut just nu i budgivningen. vi alla väntar med spänning.
2009-02-26 @ 11:54:49


Budgivning

Nu är vi med i budgivningen på radhuset i Lerum. :-) Känns riktigt kul & hoppas det går vägen.
Hoppas det inte inträffar ngt. i stil med ingaredshuset bara. :-(
Återkommer med uppdateringar om budgivningen såklart :-)
2009-02-26 @ 09:52:15


Hus

Som tidigare nämnt kollade vi in ett radhus i Lerum. (inlägg 2009-02-22 @ 21:15:15) Vi har tänkt fram & tillbaka men beslutade oss om att försöka få en extra visning där vi kunde ha med våra pappor som mer kan det här med hus. :-) Det skulle inte vara fler visningar egentligen men husägaren gick med på en kvällsvisning som han hade hand om idag så direkt efter bostadsrättsvisningen i partille som jag lagt upp info om nyss så åkte vi på visning till det fina radhuset igen & då som sagt med våra pappor med också. :-) Denna gång kändes huset ännu bättre & inte alls så litet med rummen som det gjorde på första visningen, tror mycket beror på att det var enormt mycket folk på förra visningen vilket gjorde det trångt & varmt osv. Så vi är enormt glada för denna extra visning för oss som gjorde att vi bara känner ännu bättre för huset. :-) Budgivningen började dock redan idag & priset har stigit 10 000 kr över utropspris men imorgon fortsätter budgivingen & jag tror minsan att vi kommer vara med i kampen om det vackra radhuset med underbar innergård med sandlåda. Egen tomt, 3 sovrum osv. Totalt 4 rum & kök. :-) Känns härligt!

Först två bilder som jag lagt upp tidigare sedan återstående bilder som ni inte fått se tidigare!

huset


framsidan


innergården med uthus/hobbyrum med element & ström.


hall


altan


badrum


kök & ingång till tvättstuga.


matplats i kök.

planlösning nederplan


planlösning övervåningen.


sovrum 1


sovrum 2


sovrum 3


tvättrum


vardagsrum bild 1


vardagsrum bild 2.


wc
2009-02-25 @ 22:52:29


Bostadsrätt i PartilleIdag har vi kollat på denna bostadsrätten i Partille, en 3a. med inredd vind. (så det blev som en stor 4a.) vån 2 av 2. Det var ett mycket fint boende, speciellt den inredda vinden. Men bostadsrätt är ju inte det vi helst vill bo i utan det är ju radhus, för att senare i livet hamna i villa :-) Tror inte vi budar på detta just pga. det & att priset blir betydligt dyrare än radhus & det var dessutom inte markplan & därav inte ngn. tomt som vi så gärna vill ha!
2009-02-25 @ 22:18:00


Hus

Idag har vi varit på visning i Lerum, Här är radhuset. Lite små rum men fint. Härligt område & centralt, ett mycket bra boende i det stora hela, många plus men även minus så detta tåls & tänka på ändå. Återkommer med info om vi budar eller ej & hur det går! Härlig lagom stor & egen innergård med förråd. :-) 
2009-02-22 @ 21:15:15


Bostadsrätt i Partille


Här ser ni bostadsrätten vi kollade på igår, men den kändes för liten. Små sovrum, kök mm. & huset hade satt sig i marken så det lutade & det kände man verkligen av speciellt på övervåningen. Så inga bud på detta
2009-02-18 @ 15:20:55


Bostadsrätt i partille


Denna bostadsrätt i furulund - partille har vi kollat på men budade inte då det var i samma veva som ingared &
vi trodde vi skulle få det så det var trist o gå miste om denna fina bostad.
2009-02-18 @ 15:15:35


Huset vi inte fick :-(

Ett kort på huset i Ingared som vi trots högst bud alltså inte fick, läs mer om varför i tidigare inlägg...


pga, att vi inte fick huset & jag & min familj blev enormt besvikna så orkar jag inte arbeta massa & lägga upp resten av bilderna, men huset var stort & fint, mycke tapetsering & lister mm som skulle fixas men annars toppen.
 2009-02-18 @ 15:08:18


Hus - Nu är det klart

Suck, trots att vi budat högst valde säljare att sälja till andra "sällskapet" för att de hade en hyresrätt & byta med & sådanna byten accepteras inte där vi bor idag. :-( Så jäkla irriterande. Var ju helt inställda på flytt till hus nu & för att dagen skulle bli allt sämre så fick vi besked att den lägenhet vi blivit erbjudna i det område där vi bor idag antagligen Inte kommer gå till oss för vi var nr 4 i den kön & andra innan har redan tackat ja så :-(
Ja då står man på noll igen då. :-( Så tröttsamt!

2009-02-04 @ 17:45:07

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hus igen

Det drar ut på budgivningen, hoppas de blir klart imån dock, från 5 st har vi nu blivit 2 kvar - vi & ett annat "sällskap".
Får se hur det går. Hoppas på hus. :-) Ska också säga ja till 3.an i Partillebo då vi ju inte vet hur de bli med huset o om vi säger nej får vi inte längre erbjudande inom partillebo förens tidigast ett år o så länge pallar vi inte o bo i denna 2.a o med de grannar vi har. Så de är mycket nu och dumt blev det också med inflytt eller inte & inget som är bestämt på ngt. sätt med ngt. Suck*
2009-02-03 @ 20:53:10


Hus

Skit har försökt hela dagen o lägga upp bilder på de Hus vi just nu är med på budgivning för, men utan o lyckas, vet inte vad som inträffat nu med blogg.se? Har ju alltid kunnat lägga upp bilder förr :-P suck!
2009-02-03 @ 16:02:49


Hugo

27 Februari 2008 kom vår älskade & underbara son Hugo till världen.
Hugo är född i v. 36 + 1.
Han vägde 2820 gram & var 47 cm lång.

Mamma & Pappa älskar dig Hugo.
Du är en sådan enorm glädjespridare,
du ger oss värme och lycka.
Tack för att du är underbar och att du är det bästa som finns!

Midsommar; Hugos första midsommar har passerat.
Vi var på midsommarfirande hela familjen och Hugos farmor och pojkvän var med också, eller vi var nog mer med dem för vi visste inte om att det faktiskt var midsommarfirande där de skulle vara. En kompis till mamma - Viktoria, hade sagt att det var firande i Ksjön men när familjen stressat dit var det inte en själ där så vi ringde Hugos farmor & frågade om hon visste någonstans där de hade midsommarfirande och då föreslog hon bla. det firandet som de skulle på och vi hängde på. :-) Trots regn vid tidig eftermiddag lyckades det sluta lagom till firandet började. Härligt. Vi hade picknick med oss och myste på filt och kollade på alla som dansade runt stången. Vi hade det mycket trevligt. :-)

Min familj

Min familj består utav;
 
min underbara fästman - Andreas 
                      &
 vår underbara son - Hugo. (född: 080227)

Foton 2008

Jag älskar att fotografera. Här tänkte jag lägga in lite bilder som jag har tagit, främst naturbilder men lite annat också. 
Tips!
1
 Se bilderna större genom att klicka på bilden.
2 För musen över bilden så står det vilken dag fotot är taget.

*Bilder 2008*
*April*
21 April 08 21 april 08 bild 2 21 April 08 Bild 3 21 April 08 Bild 4 21 April 08 Bild 5 21 April 08 Bild 6 21 April 08 Bild 7 21 April 08 Bild 8 21 April 08 Bild 9 
 "se den flygande fågeln på bild 7 & 8"
 21 April 08 Bild 10 21 April 08 Bild 11 21 April 08 Bild 12 21 April 08 Bild 13 21 April 08 Bild 14 25 April 08 25 April 08 bild 2 
*Maj*
11 Maj 08 11 Maj 08 bild 2
*Augusti*
 2 Augusti 08 2 Augusti 08 bild 2 23 Augusti 08
*Oktober*
10 taget ifrån vårat köksfönster  10 taget ifrån vårat köksfönster bild 2 10 taget ifrån vårat köksfönster bild 3

Välkommen till min blogg om mitt liv & annat!

Har startat denna blogg för att renodla min första blogg från annat än det som har med mitt pysslande att göra, alltså blir http://viktoriahelena.blogg.se en ren pysselblogg & denna blogg kommer bli om allt det andra i mitt liv.

Anledning? Jo, jag tyckte det vore bättre & ser bättre ut med en renodlad pysselblogg för mina kära kunder, det ska bli lättare att orientera sig i bloggen för att se & ev, köpa mina kort & allt annat pyssel jag skapar. :-) Ska nu ägna tid åt att i första hand lägga över allt det som passar bättre från den första bloggen till denna andra bloggen.

RSS 2.0