Hus

Som tidigare nämnts sammanför jag nu här alla de äldre inläggen från min första blogg till denna så därav alla på samma inlägg med datum längst ner på vadera stycke

Budgivning & Kolla vinden Forts.

Vi blev inte mycket klokare efter att kollat vinden & priset gick  upp för mycket i budgivningen så det blir inte det huset heller & antagligen inte det andra heller eftersom ingen vill svara på vår fråga angående vinden o fukten där hur stort/allvarligt det är, jo om vi betalar 2000 kr kan besiktningsmanen svara på det men de e ju hur idiotiskt som helst. 2000 kr för att svara på en fråga, glöm det. Då vill de väl inte sälja huset om det ska vara på det här viset. Suck* Så enormt trött på allt.

2009-04-28 @ 18:21:10


Budgivning & Kolla vinden

Vi är nu med i budgivingen av radhuset i Ingared. Och vi har varit och  dubbelkollat på vinden som fått anmärkning om ngn fuktfläck på parhuset i Ingared, vi skulle se den & försöka hitta förklaring till hur den framakommit, alltså vad det kan bero på & hur omfattande det är så vi vet om vi ska buda eller ej på det huset. Det var dock helt olika uppfattningar vi 4 hade, a eller några av oss, jag andreas o våra pappor var ju med på vinden o kollade. Så egentligen är vi inte mycket klokare nu efter jag & andreas så vi får se hur det blir med allt det där.
Hittills leder vi i alla fall budgiviningen på radhuset i ingared.
2009-04-24 @ 22:56:57


Radhus i Ingared

Idag ska vi på visning av ett radhus i Ingared. Hoppas på detta med så vi får se.
2009-04-22 @ 10:47:54


Radhus i Lerum

Idag har vi varit på en visning av ett radhus i lerum, bilderna ljög så enomt mycket må ja säga. Suck. Jättefina bilder & dyrt pris så trodde verkligen allt skulle va tipp topp men så kommer man dit o det är ett ruckel. Det värsta hus vi sett på alla de hundra eller flera hundra, jag har tappat räkningen, av alla de visningar vi varit på. Det var en himla "waste of my time" i alla fall & ett skämt, en flopp hela utgångspriset & husets skick med svarta fukt/mögel-fläckar över allt i tak, väggar i alla rum på första våningen, & en värdelös fasad på hela huset vilket innebar total renovering/byte av alla plankor. Och även en hel del andra små grejer, orkar inte ens gå in på det alltså, så besviken. Helt enkelt ett totalt renoveringsbehov men det visade eller skrev de inte någonting om alls i beskrivningen om huset. :-(

2009-04-21 @ 19:42:37


Parhus i Ingared

Igår (den 20 april - 09) kollade vi på ett parhus i ingared. Det var en hel del & göra men härliga stora sovrum mm. Många plus & det vi önskar.

Ja fattar inte varför bilderna inte vill komma upp längre :-( suck* Ja ja men men... sorry...
2009-04-21 @ 09:44:11


Hus

Ja vet inte vad som hänt? Jag kan inte få upp bilder längre, tydligen inte de som sparats ifrån hemnet i alla fall :-( men imorgon ska vi i alla fall kolla på ett radhus i lerum/stenkullen.
2009-04-14 @ 19:33:48


Hus

Lyckas inte få upp bilder på radhuset i Floda tyvärr. :-(

Vi kommer inte att buda på vare sig huset i Floda eller det i Ingared.

Så nu fortsätter sökandet.

2009-04-01 @ 19:25:04


Radhus i Floda

Idag har vi varit på visning i Floda. Ett radhus. Får se om vi budar eller ej. Här kommer i alla fall en bild på huset.

Suck vet inte varför det inte går för jag har förminskat bilden som man ska men men.. får försöka en annan dag & få upp bild på huset för nu måste jag fixa lite annat för & sedan sova.
2009-03-26 @ 21:53:43


Huset i Ingared

 
Fler bilder lägger jag upp om vi vinner en ev. budgivning om vi nu kommer buda på det, vi får se.
2009-03-26 @ 21:22:13


Hus i Ingared

Idag ska vi kolla på ett hus i Ingared. Bilder kommer upp så snart vi fixat med bildprogram på den nya datorn.
2009-03-19 @ 11:39:12


Besiktning

Sorry att jag inte uppdaterade direkt efter besiktning men det trista beskedet kom som en shock & stor besvikelse så jag orkade inte blogga om det då. Nu kan jag la inte säga att jag mår så mycket bättre men i alla fall kan jag orka skriva ngr. rader om det. Besiktningen av huset gick riktigt dåligt då huset hade en hel del saker som var fel & tre större saker varav mögel i krypgrund, köksfönstrerna & vardagsrumsfönster + dörr :-( så trots att det bar emot fick vi tacka för oss & dra oss ur husköpet. :-( Vi vill inte köpa ett hus med mögel, visst kan man ordna det men det skulle nog ändå aldrig kännas helt tryggt & bo där då man aldrig vet när/om det lätt dyker upp nytt mögel. Så nu står vi på 0 igen
:-( suck* Så deppig nu men.. men... Känns hårt, först ingared sedan lerum suck*

2009-03-14 @ 21:56:00


Kontrakt med bilder

Tips; klicka på bilderna för & se dem större!

   
2009-02-28 @ 09:22:34


Kontrakt

Idag har vi skrivit kontrakt på radhuset i lerum :-) Jäkla häftigt att vi om 2 - 3 månader (om inte besiktning visar massa mögel & skit, för då vill vi ju inte köpa huset men det tror vi inte det kommer att göra,) har flyttat in till vårt radhus. :-) Trots att det blev himla stressigt mellan kalasplaner, fixa & dona & kontraktskrivning så har dagen med upp & nedgångar gått bra över det stora hela & blivit en toppendag som troligen husägare + världens vackraste & bästa kille, vår son Hugo har firat sin 1 årsdag! :-)

Just det, ska tillägga att säljaren ändå var med, ja eller ena parten av två i alla fall, så allt var klart på plats direkt. :-)
2009-02-27 @ 21:52:23


Budgivning snart över

Budgivninger är typ över, vi har lagt högst bud & det andra ville tänka till imorgon på att ev. höja men säljaren sa att han är nöjd med vårat bud om inte de andra typ tok höjer men det verkar de inte ha tänkt att göra.

Så imorgon kl 13.00 ska vi skriva kontrakt sedan kommer säljaren skriva på kl. 17.00 då kunde ju inte vi för hela dagen imorgon är ju egentligen inte en bra dag för kontraktskrivning, Hugo fyller ju 1 år :-) Grattis Hugo min älskade son i förskott. Så vi ska ju ha kalas på eftermiddag/kväll så då kan vi absolut inte. Så det kommer bli hektiskt imorgon vilket är lite trist eftersom jag planerat med min familj i ett år nu att ta de lungt & mysa & baka tårta mm på Hugos 1 årsdag & inför kalaset men nu blir det snabb tårtbak, snabb kontraktskrivning & snabbt  fixa till hemma med dukning & lite städning (det mesta är dock gjort idag i städväg) Men men... nog om det. Åter till radhuset :-) Hoppas allt går bra nu då & vi verkligen får radhuset. :-)

Kram & god natt alla blogg läsare!
2009-02-26 @ 21:48:52


Budgivning

Än så länge är vi fortfarande med på budgivningen på radhuset i lerum.
Prisat har gått upp en massa men vi har ännu inte lagt oss. :-)
2009-02-26 @ 15:24:09


Budgivning

Efter lunch vet vi mer hur det ser ut just nu i budgivningen. vi alla väntar med spänning.
2009-02-26 @ 11:54:49


Budgivning

Nu är vi med i budgivningen på radhuset i Lerum. :-) Känns riktigt kul & hoppas det går vägen.
Hoppas det inte inträffar ngt. i stil med ingaredshuset bara. :-(
Återkommer med uppdateringar om budgivningen såklart :-)
2009-02-26 @ 09:52:15


Hus

Som tidigare nämnt kollade vi in ett radhus i Lerum. (inlägg 2009-02-22 @ 21:15:15) Vi har tänkt fram & tillbaka men beslutade oss om att försöka få en extra visning där vi kunde ha med våra pappor som mer kan det här med hus. :-) Det skulle inte vara fler visningar egentligen men husägaren gick med på en kvällsvisning som han hade hand om idag så direkt efter bostadsrättsvisningen i partille som jag lagt upp info om nyss så åkte vi på visning till det fina radhuset igen & då som sagt med våra pappor med också. :-) Denna gång kändes huset ännu bättre & inte alls så litet med rummen som det gjorde på första visningen, tror mycket beror på att det var enormt mycket folk på förra visningen vilket gjorde det trångt & varmt osv. Så vi är enormt glada för denna extra visning för oss som gjorde att vi bara känner ännu bättre för huset. :-) Budgivningen började dock redan idag & priset har stigit 10 000 kr över utropspris men imorgon fortsätter budgivingen & jag tror minsan att vi kommer vara med i kampen om det vackra radhuset med underbar innergård med sandlåda. Egen tomt, 3 sovrum osv. Totalt 4 rum & kök. :-) Känns härligt!

Först två bilder som jag lagt upp tidigare sedan återstående bilder som ni inte fått se tidigare!

huset


framsidan


innergården med uthus/hobbyrum med element & ström.


hall


altan


badrum


kök & ingång till tvättstuga.


matplats i kök.

planlösning nederplan


planlösning övervåningen.


sovrum 1


sovrum 2


sovrum 3


tvättrum


vardagsrum bild 1


vardagsrum bild 2.


wc
2009-02-25 @ 22:52:29


Bostadsrätt i PartilleIdag har vi kollat på denna bostadsrätten i Partille, en 3a. med inredd vind. (så det blev som en stor 4a.) vån 2 av 2. Det var ett mycket fint boende, speciellt den inredda vinden. Men bostadsrätt är ju inte det vi helst vill bo i utan det är ju radhus, för att senare i livet hamna i villa :-) Tror inte vi budar på detta just pga. det & att priset blir betydligt dyrare än radhus & det var dessutom inte markplan & därav inte ngn. tomt som vi så gärna vill ha!
2009-02-25 @ 22:18:00


Hus

Idag har vi varit på visning i Lerum, Här är radhuset. Lite små rum men fint. Härligt område & centralt, ett mycket bra boende i det stora hela, många plus men även minus så detta tåls & tänka på ändå. Återkommer med info om vi budar eller ej & hur det går! Härlig lagom stor & egen innergård med förråd. :-) 
2009-02-22 @ 21:15:15


Bostadsrätt i Partille


Här ser ni bostadsrätten vi kollade på igår, men den kändes för liten. Små sovrum, kök mm. & huset hade satt sig i marken så det lutade & det kände man verkligen av speciellt på övervåningen. Så inga bud på detta
2009-02-18 @ 15:20:55


Bostadsrätt i partille


Denna bostadsrätt i furulund - partille har vi kollat på men budade inte då det var i samma veva som ingared &
vi trodde vi skulle få det så det var trist o gå miste om denna fina bostad.
2009-02-18 @ 15:15:35


Huset vi inte fick :-(

Ett kort på huset i Ingared som vi trots högst bud alltså inte fick, läs mer om varför i tidigare inlägg...


pga, att vi inte fick huset & jag & min familj blev enormt besvikna så orkar jag inte arbeta massa & lägga upp resten av bilderna, men huset var stort & fint, mycke tapetsering & lister mm som skulle fixas men annars toppen.
 2009-02-18 @ 15:08:18


Hus - Nu är det klart

Suck, trots att vi budat högst valde säljare att sälja till andra "sällskapet" för att de hade en hyresrätt & byta med & sådanna byten accepteras inte där vi bor idag. :-( Så jäkla irriterande. Var ju helt inställda på flytt till hus nu & för att dagen skulle bli allt sämre så fick vi besked att den lägenhet vi blivit erbjudna i det område där vi bor idag antagligen Inte kommer gå till oss för vi var nr 4 i den kön & andra innan har redan tackat ja så :-(
Ja då står man på noll igen då. :-( Så tröttsamt!

2009-02-04 @ 17:45:07

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hus igen

Det drar ut på budgivningen, hoppas de blir klart imån dock, från 5 st har vi nu blivit 2 kvar - vi & ett annat "sällskap".
Får se hur det går. Hoppas på hus. :-) Ska också säga ja till 3.an i Partillebo då vi ju inte vet hur de bli med huset o om vi säger nej får vi inte längre erbjudande inom partillebo förens tidigast ett år o så länge pallar vi inte o bo i denna 2.a o med de grannar vi har. Så de är mycket nu och dumt blev det också med inflytt eller inte & inget som är bestämt på ngt. sätt med ngt. Suck*
2009-02-03 @ 20:53:10


Hus

Skit har försökt hela dagen o lägga upp bilder på de Hus vi just nu är med på budgivning för, men utan o lyckas, vet inte vad som inträffat nu med blogg.se? Har ju alltid kunnat lägga upp bilder förr :-P suck!
2009-02-03 @ 16:02:49


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0